Magazin

Robbant a bomba! Majka visszatér az RTL-hez!

2023.12.22. I 13:25
Néhány hete még a TV2 sikerműsorát, a Sztárban sztár leszek!-et zsűrizte.

Ezt nem láttuk jönni: néhány hete még a TV2 sikerműsorát, a Sztárban sztár leszek!-et zsűrizte, most pedig már az RTL vezetője mellett jelentette be Majka, hogy visszatér a "nevelőegyesületéhez" - adta hírül a Blikk.

"Mondhatnám hogy könnyű menet volt, de nem volt az!…(!) 16 év után új kalandokat keresek a kereskedelmi televíziózásban, és visszatérek az RTL-hez, ahol egy régi-új csapat vár. Alkotó emberként mindig új impulzusokra van szükségem, és most az RTLnél látok garanciát arra, hogy olyan műsorokban szerepeljek, ahol a néző is jól szórakozik, és én is jól érezzem magam.

21 évvel ezelőtt innen indultam el a Való Világból a való világba, és ha jól számolom az életkorom, meg az is lehet, hogy innen megyek nyugdíjba. Minden volt kollégámnak köszönöm az elmúlt időszakot, sok nagy sikert, és boldog karácsonyt kívánok" - írta ki a közösségi oldalára a rapper.

„Nagyon örülünk, hogy hosszú évek után Majka visszatér az RTL-hez, amit joggal nevezhetünk az anyacsatornájának, hiszen ismertsége és műsorvezetői karrierjének indulása is hozzánk kötődik. Többet egyelőre nem árulhatok el, de izgalmas műsorokban fog visszatérni az RTL képernyőjén, ami nemcsak a nézőinknek, de Majkának is újdonságot jelent majd” – mondta Kolosi Péter, az RTL tartalomért felelős vezérigazgató-helyettese.