Magazin

Végleges döntés! Eltűnik a színről egy időre Gáspár Győző

2023.12.21. I 19:50
A nógrádi showman két hét múlva tölti be az ötvenedik életévét.

A Gáspár család vette birtokba a Mokka konyháját, és amellett, hogy egy karácsonyi kókuszcsók elkészítésén keresztül illusztrálták, hogyan érdemes megmenteni a maradék tojásfehérjéket, nehogy kárba vesszenek, néhány apróságot a magánéletükről is elárultak.

Győző már ünnepi lázban ég, a stúdióba egy igazán rikító pulóverben érkezett, ami állítása szerint egyszerre jelképezi a karácsonyt, a szilvesztert és őt magát is. Olyannyira elégedett volt megjelenésével, hogy amikor kiszúrta saját magát az egyik képernyőn, kénytelen volt megjegyezni, „milyen csinos”.

A nógrádi showman megemlítette, két hét múlva tölti be az ötvenedik életévét, a jeles napot pedig úgy igyekszik megünnepelni, hogy eltűnik a nyilvánosság elől: kikapcsolja a telefonját, közösségi oldalait pedig átmenetileg felfüggeszti.

Nekem ne mondja senki azt, hogy boldog születésnapot – magyarázta döntésének okát Győző, aki röpke időn belül másodszor sem tudta szó nélkül hagyni, milyen jól tartja magát.

Kiderült, rajong a karácsonyi süteményekért és a szaloncukorért, ezek képes még a diétával is felhagyni. Úgy véli, már csak egy unoka érkezésével lehetne szebb a karácsony.

Engedd el, Győzőkém – nyugtatta a konyhában serteperélő Bea, ám igyekezetét nem koronázta siker, hiszen férje már annyira beleélte magát a nagyapaságba, hogy egészen konkrét elképzeléseit is megosztotta a nézőkkel ezzel kapcsolatban.