Sport

Hihetetlen! Már Szoboszlai Dominik a Liverpool legdrágább játékosa

2023.12.21. I 18:45
A magyar válogatott csapatkapitánya új csúcsot hódított meg.

Remek hír a magyar labdarúgás drukkereinek. Szoboszlai Dominik lett a Liverpool legértékesebb focistája. A német Transfermarkt legújabb jelentése szerint Szoboszlai piaci értéke hihetetlen magasságokba emelkedett, elérve a 75 millió eurót, ami lenyűgöző, körülbelül 28,65 milliárd forintos összeg.

Ez a fejlődés különösen figyelemre méltó, tekintve, hogy a Liverpool harmadik legértékesebb játékosa, Trent Alexander-Arnold „csak” 70 millió eurót ér, ami körülbelül 26,74 milliárd forint. Szoboszlai sikerének fényében még a Manchester United sztárjai, Marcus Rashford és Bruno Fernandes is elmaradnak mögötte, mindkettőjük értéke 70 millió euróra csökkent, ami körülbelül 26,74 milliárd forint. A lista élén továbbra is Erling Haaland, a Manchester City fenoménja áll, 180 millió eurós értékkel, ami körülbelül 68,76 milliárd forint.

Szoboszlai a héten a csapattársaival karácsonyi látogatást tett az Alder Hey Gyermekkórházban. A csapat tagjai időt szántak a kórház kis betegeire és családjaikra, közös fényképezkedéssel és LFC ajándékok osztogatásával hoztak örömet az ünnepek előtt. Emellett találkoztak a kórház személyzetével is.