Szórakoztató műsor

Gáspár Bea visszahízott, újra kezdte a diétát!

2023.12.21. I 12:20
A három évvel ezelőtti gyomorszűkítő műtétjét követően újra pluszkilókkal küzd.

Gáspár Bea 2020-as műtétje után leadott húsz kilót, ezzel pedig pajzsmirigy- és cukorproblémái is megoldódtak, de a leadott súlyfelesleg fele mostanra visszakúszott rá. Szeretné visszanyerni három évvel ezelőtti formáját és újra egészségesnek, fittnek érezni magát. Ugyanis akkor rendeződtek a cukor- és pajzsmirigyértékei, a fogyással pedig úgy érezte, bátrabban szegheti meg az étkezési szabályokat. Mindez megbosszulta magát. Most újra a mérleggel küzd.

- Amikor lefogytam, azt hittem, az enyém a világ. A vérképemben a vonatkozó értékek rendeződtek ugyan, és végre jól éreztem magam a bőrömben, de a falási rohamaim megmaradtak, ilyenkor ropit ettem. Egy év alatt suttyomban visszakúszott 10 kiló, tehát már csak a leadott súlyom felét tudtam megtartani. 

Nagyon megrémültem, mert jövőre 50 éves leszek, és a változókor összes tünetét produkálom, egyelőre a hőhullám kivételével. De nagyon lelassult az emésztésem, ha össze-vissza eszem, puffadok és vizesedek is - árulta el Bea asszony, aki július 28-án ünnepelte a 49. születésnapját. 

Mivel jövőre kerek szülinapja lesz, szeretné újra visszanyerni a formáját és a fittségét. A diéta azonban már önmagában kevésnek bizonyult, hiába kezdett koplalásba, a mérleg nyelve csak nem akart megmozdulni alatta. Végül egy természetes étrend-kiegészítőt ajánlottak számára, amelynek hatására végre elindult a folyamat.

- Sosem akartam én modell lenni, de szeretnék úgy sétálni, hogy nem fáj semmim, szeretnék újra tudni szuszogás nélkül lépcsőzni és nem utolsósorban nem puffadni, vizesedni - magyarázta.

Többek között erről is beszélt Gáspár Bea Hajdú Péternek a ma esti Összezárvában, ahol duettet is énekeltek, természetesen egy Romantic-slágert adtak elő. Bea őszintén mesélt a családi helyzetről, belviszályról, és anyósáról is. Legfőbb vágya az lenne, ha az egész család összetartana.

„A legeslegnagyobb vágyam, hogy olyan családban éljek, ahol érzem azt, hogy a másiknak fontos vagyok. Fontos vagyok a gyerekeknek, a férjemnek, anyuéknak, fontos vagyok a testvéremnek és a sógoromnak is. Azt szeretném, hogy ne legyen vita köztünk úgy, ahogyan most van. Hogy a semmiért haragszanak ránk” – mesélte Bea asszony.