Sport

Wanted! Senki nem tudja, hol van, és mit csinál Milák Kristóf

2023.12.20. I 11:15
Egyszerűen kommunikálni sem lehet vele, de nemcsak a szövetségi kapitány, más sem éri el az olimpiai bajnok úszót.

A Sport TV Mai helyzet című műsorában Sós Csaba, az úszóválogatott szövetségi kapitánya volt a vendég, aki érdekes dolgokat mondott Milák Kristóffal kapcsolatban. Sós Csaba elmondta, az olimpiai, világ-, és Európa-bajnok továbbra sem edz, sőt kommunikálni sem lehet vele, de nemcsak ő, más sem éri el az olimpiai bajnok úszót.

„Senki nem tudja felvenni vele a kapcsolatot, képtelenség vele kommunikálni. Ha te nem veszed fel a telefont, ha hívlak, akkor hogyan beszélgessünk? Szóba sem jön. Az ember megtehetné, hogy kimegyünk négyen a lakása elé, de lehet, nem is otthon van, lehet, hogy máshol lakik. Nem tudja senki, egy ilyen semmilyen helyzetben vagyunk, de nem rendőrök vagyunk mi, könyörgöm. 

Nekünk egy célunk van, hogy jöjjön vissza ez a nagyon tehetséges fickó. Azt akarjuk, hogy jöjjön vissza, várjuk. Mi nem fenyegetjük, nem korlátozzuk, nem járunk a nyakára, csak próbáljuk ösztönözni, hogy jöjjön vissza” – nyilatkozta a kapitány.

Sós Csaba szerint a pillangókirály bármikor képes arra, hogy meglepjen minket, ha visszajön, de szerinte lassan nincs értelme a párizsi olimpiáról beszélni, ám Milákban van még olimpia, ha egyszer majd valóban visszatér.

"Visszavárjuk, és meggyőződésem, hogy vissza fog jönni. Hogy mikor, azt nem tudom megmondani, és szerintem a párizsi olimpiát, azt felejtse el mindenki Milákkal kapcsolatban” – tette hozzá a szövetségi kapitány.