Szórakoztató műsor

Megrendülés! Erdei Zsolt könnyeivel küzdve mesélt gyászáról

2023.12.20. I 12:20
A legendás bokszoló kamerák előtt vallott édesanyja elvesztéséről, ami a mai napig hatalmas fájdalom az életében.

Erdei Zsolt őszintén vallott élete egyik legnagyobb tragédiájáról, sírva mondta el, édesanyja mennyit jelentett neki. Amikor édesanyám elment, volt egy törés bennem. Nyilván erre még mindig nem találtam magyarázatot, hogy miért ment el ideje korán” – árulta el.

Madár egész életében foglalkozott gyermekekkel, szülei már 14-15 évesen is ráhagyták kisebb testvéreit és azóta a tanítványainak adja át az anyjától kapott szeretetet. Saját bevallása szerint ösztönösen jön ez belőle. Nem csak edzéseken foglalkozik kicsikkel az egykori sportoló, ugyanis három gyermek édesapja. A családapa azt is elárulta, hogy a legkisebb gyermekében rátalált elveszett édesanyjára.

Komoly és vicces pillanatok is várhatók a Life TV-n, a mai Összezárvában, ahol Hajdú Péter vendége lesz Madár. Zsolt számára az adás olyan volt, mint egy baráti beszélgetés, úgy érzi, nincs titkolnivalója. Bokszolni is tanította a házigazdát, aki nemcsak adott, de kapott is pár ütést. 
Erdei Zsolt elárulta, mennyi pénzt kapott élete legjobban fizető meccsével. Emlékei szerint a 10. címvédő világbajnoki mérkőzéséért fizettek neki a legnagyobb összeget, amelyre 2007-ben került sor. Hajdú Péter is megdöbbent, amikor megtudta, mennyit keresett egyetlen mérkőzéssel Erdei Zsolt.

„Az a baj, hogy ezt nehéz kiszámolni, mert a meccspénzem az 730 ezer euró volt, viszont abból lejött egy menedzseri jutalék, plusz abból adózni kellett” – árulta el az elképesztő összeget Madár. Hozzátette, hogy ebből a pénzből ő körülbelül 100 millió forintnak megfelelő összeget tehetett zsebre, ami a maximum volt a pályafutása során. Ehhez képest az első világbajnoki címmeccsén 7-8 millió forintért bokszolt.