Utazás

Luxusutazás! Rácz Jenő álomhelyen heveri ki a kemény ütéseket

2023.12.20. I 09:05
Rácz-Gyuricza Dóra és a sztárséf igazi luxusban nyaralnak, amire nagyon fogsz irigykedni.

Nagy csatákat láthattak a rajongók a Sztárboxban, amiben ismét celebek vitték be egymásnak a keményebbnél keményebb ütéseket. A férfi középsúlyban már az első menetben eldőlt a bajnoki öv sorsa. Molnár Áron erőben és fejben is jobbnak bizonyult Rácz Jenőnél, szóval a Michelin-csillagos szakács már nem bírta túl sokáig a ringben.

A Konyhafőnök sztárséfje nem is úszta meg sértetlenül, mivel eltört az arccsontja, a szeme alatt lévő ideg pedig leszakadt a helyéről. Később Molnár Áron is barátilag jobbulást kívánt neki, hála a jó égnek Rácz Jenőnek pedig nem volt szüksége komolyabb orvosi beavatkozásra, hogy helyrerántsák.

Rácz Jenő és Rácz-Gyuricza Dóra az ünnepi időszakban elutazott a gyermekükkel a Maldív-szigetekre, ahol már csak a pihenésre akar fókuszálni. Egy tengerpartra néző szállást foglaltak el, amelynek a fürdőkádja ráadásul a tiszta vízre és a gyönyörű égboltra néz.

Közben a Michelin-csillagos szakács arról is feltöltött egy videót, miképp utazgatnak golfkocsival reggelizni. Közben azt is leírta a poszthoz, hogy a kislányuk, Kami folyamatosan új szavakat tanul, szóval nagyon büszke rá.