Zene

Frissítés! Lecserélik Wolf Katit és Mező Misit A Dal zsűrijében

2023.12.20. I 10:10
A Magna Cum Laude frontemberét a Bikini basszusgitárosa, Németh Alajos Lojzi váltja, míg Wolf Kati helyett pedig Szandit láthatjuk a műsorban.

Változik A Dal zsűrije. A Duna TV tehetségkutatójában tavaly Ferenczi György, Egri Péter, Mező Misi és Wolf Kati alkotott véleményt az élő adásba bekerült versenyprodukciókról, de a 2024 elején adásba kerülő show-ban a két utóbbi sztár már nem vesz részt.

A Blikk információi szerint a Magna Cum Laude frontemberét és a korábban az Eurovíziós Dalfesztiválon is részt vevő énekesnőt lecserélik: Mező Misi székébe a Bikini basszusgitárosa, Németh Alajos Lojzi ül, a 2012-ben, majd 2022-től a zsűriben ülő Wolf Kati helyett pedig Szandit láthatjuk a műsorban.

– A produkció készítőiben már nyáron megfogalmazódott az igény, hogy frissítsék a zsűrit, de nem szerettek volna teljesen más összetételű négyessel belevágni az új évadba. Elsősorban a női zsűritag, Wolf Kati helyére kerestek utódot: több név is felmerült, végül Szandi mellett döntöttek. Aztán egy másik tagot is lecseréltek – árulta el a lap informátora.

Hozzátette, Szandi tökéletesen illik az ítészcsapatba: amellett, hogy több évtizedes előadói múlt áll mögötte, láthattuk már hasonló szerepkörben a képernyőn.

Németh Lojzi ugyan zsűritagként még nem szerepelt, ám több évtizedes szakmai múltja miatt megkérdőjelezhetetlen a hozzáértése, nem is beszélve arról, hogy az Artisjus jelenlegi vezetőjeként a könnyűzenei élet egészére rálátása van.