Magazin

Felejteni szeretne! Munkába menekül a gyászoló Sandra Bullock

2023.12.20. I 17:40
Az Oscar-díjas sztár egyszer azt mondta, hogy felhagy a filmezéssel, ám most új filmje van készülőben.

Újabb filmre készül Sandra Bullock. Az 59 éves amerikai színésznő tavaly tavasszal kijelentette, felhagy a filmezéssel, hogy gyermekeivel és halálos beteg párjával minél több időt tölthessen. Aztán ezen a nyáron jött a szomorú hír, a színésznő párja elhunyt. Bryan Randall betegségéről csak a családjuk és a szűk baráti körül tudott; a fotós ALS –ben, izomsorvadással járó gyógyíthatatlan betegségben szenvedett.

A gyász után sokan a munkába temetkeznek, úgy tűnik az Oscar-díjas sztár is ezt az utat választotta, ugyanis egy új filmje van készülőben. Az alkotást egy 2004-es francia film, a Le convoyeur ihlette, aminek Sandra nem csak főszereplője, de producer is lesz.

A történet szerint a főhős Alex egy páncélautó-gyártó cégnél helyezkedik el, ám nem életbiztosítás a munkája. Az intézmény halálos támadások célpontja, így Alexnek egyedül kell felvennie a harcot, hogy kiderítse, miért történnek a halálesetek, miközben a saját élete is veszélybe kerül. A filmnek még nincs premierdátuma, de az IMDB szerint már megkezdődtek az előkészületei a forgatásnak.