Családi magazin

Családi karácsony! Együtt ünnepel a szüleivel és feleségével Vastag Csaba

2023.12.20. I 15:30
Az énekes édesapja megenyhülni látszik menye irányába, és szeretettel várja őket a családi ünneplésre.

Az idei karácsony más lesz Vastag Csaba életében, mint az eddigiek, hiszen ez lesz az első, amit házaspárként ünnepel Evelinnel. A Szentestét kettesben fogják tölteni a saját lakásukban, a gyönyörűen feldíszített fájuk mellett. Karácsony másnapján pedig nagy izgalmakkal mennek Veszprémbe – megtudtuk, hogy Csaba édesapja megenyhülni látszik menye irányába, és szeretettel várja őket a családi ünneplésre – írta a blikkruzs.hu.

Csaba és Evelin reménykednek, hogy békésen le tudnak majd ülni az énekes szüleivel egy asztalhoz. Rettenetesen nehéz helyzetben volt Csaba, hiszen édesapja még a júniusi esküvőjükre sem ment el, mert nem nézte jó szemmel ezt a kapcsolatot. 

Hiába bizonygatta Csaba, hogy Evelin miatt hagyott fel a féktelen bulizásokkal, miatta gondolkodik a családalapításon, a szülőket nem érdekelte. Az énekesnek ez nagyon fájhatott, hiszen a mai napig nagyon szereti a szüleit, de imádja a feleségét is. Ő senkivel sem akarta megszakítani a kapcsolatot.

Úgy tudjuk, az édesapa, Dr. Vastag Sándor egyetemi professzor, vegyész ma már megértőbben áll a kapcsolathoz, és talán teljesen megbékélt, hiszen azt látja, hogy elsőszülött fia még soha életében nem volt ilyen boldog és kiegyensúlyozott. Az, hogy megállapodott Evelin mellett, a karrierjére is jó hatással van. 

Az énekesnek nagyon sűrű éve volt, éve közben ritkán jutott el a szülői házba, ezért is várja nagyon, hogy végre magához ölelhesse édesanyját, édesapját és találkozzon két öccsével, Balázzsal és Tamással is. A fiatal házasok azt tervezik, hogy karácsony harmadnapján látogatnak el Evelin családjához, Zala megyébe, ahol a lány 9 testvére várja őket nagy szeretettel.