Magazin

Testvéri szeretet! Sosem veszekednek egymással a Peller-nővérek

2023.12.19. I 17:40
Ez nem azt jelenti, hogy mindenben egyetértenek, de kulturáltan megvitatják, ha más véleményen vannak bizonyos dolgokról.

Peller Mariann és Peller Anna között irigylésre méltó a testvéri szeretet. A lányok gyermekkoruk óta kitartanak egymás mellett jóban, rosszban és ezt mi sem mutathatná meg jobban, hogy jelenleg is támogatják egymást, amikor is mindkettőjük házassága zátonyra futott. A hot! magazinnak most elárulták, csodás emlékeik vannak a gyerekkori karácsonyaikról, amit most saját gyermekeiknek is szeretnének átadni.

„Nem is tudom, mikor jöttem arra rá, hogy mi az igazság, de szerintem viszonylag későn. Az biztos, hogy már tizenéves voltam. A lányom, Annabella már tízéves, de titkon azért remélem, hogy még egy ideig tarthat nála ez a csoda – kezdte Anna, majd Mariann vette át a szót. –  A nagyobbik fiam szerintem sejt valamit, már kérdezget néha. Viszont annyira szereti ezt a varázsvilágot, hogy szerintem nem „fáj” majd neki az igazság, hanem inkább jó érzéssel tölti el, és tudja, hogy ezt így visszük együtt tovább a kicsinek. Van ennek egy természetes útja, ami szerintem segít nekik az elfogadásban.”

A két család habár külön is, de több napon keresztül együtt is megünnepli a karácsonyt. Természetesen adódott a kérdés, bár a Reggeli műsorvezetőinek hasonló a habitusuk, akad-e olyan, amiben nem értenek egyet?

„Tudjuk, hogy több igazság létezik; meg kell értenünk a saját igazságunkat és a másikét is. Ehhez nagyon fontos az, hogy nagyon őszintén beszélünk egymással. Persze nálunk is van, hogy valamelyikünk felemeli a hangját, de valahogy utána a másik mindig visszahozza, és tudatosítja, hogy nem akarjuk bántani egymást, szimplán csak máshogyan gondoljuk az adott témát, és meg akarjuk érteni a másikat. Sosem veszekszünk, mert mi tudunk vitatkozni” – jelentette ki Mariann