Magazin

Külön karácsonyoznak! Még Hannaróza miatt sem hajlandó együtt ünnepelni Tóth Gabi és Krausz Gábor

2023.12.19. I 16:35
A kis Hannaróza életében ez lesz az első karácsony, amit nem egy családként ünnepelnek, de szülei mindent megtesznek azért, hogy így is jól érezze magát.

Bár hivatalosan még nem váltak el, de augusztus óta külön él egymástól Tóth Gabi és Krausz Gábor, és nagyon úgy tűnik, már tovább is léptek mind a ketten új párjuk oldalán. A szakításuk bejelentése után egy dologban egyetértettek, hogy a legfontosabb számukra közös kislányuk, Hannaróza, akinek az érdekeit mindig a sajátjuk elé fogják helyezni, most mégis úgy tűnik, hogy miatta sem hajlandóak együtt időt tölteni az ünnepek alatt.

Sokat sejtetnek Krausz Gábor legújabb fotói, melyeken kislányával látható, ahogy a karácsonyfát együtt díszítik. A sztárséf korlátozott ideig elérhető Instagram-bejegyzésben mutatta meg az apa-lánya fotókat, de ez arra is enged következtetni, hogy külön fogják tölteni az ünnepeket.

A kis Hannaróza életében ez lesz az első karácsony, amit nem egy családként ünnepelnek, de szülei mindent megtesznek azért, hogy így is jól érezze magát. Már a kislány negyedik születésnapját is külön tartották nemrég, amikor édesapja a Dancing with the Stars döntője után egy hatalmas tortával sietett a kislány kedvében járni.