Szórakoztató műsor

Fásy Ádám: „A közönség szeretete éltet”

2023.12.19. I 12:20
Fásy Ádámról rajongói mellett kollégái is csak szeretettel tudnak beszélni.

A népszerű hazai mulatós sztár idén töltötte be a 71-et, és túl van már egy életmentő szívműtéten is, életkedve és a zenélés iránti rajongása azonban még a mai napig is töretlen. Adódik tehát a kérdés, hogy hogy mi lehet a titka? A szépségversenyek atyja saját bevallása szerint minden fesztiválra hazajár, élvezi a közönsége szeretetét és mindenkihez van egy-két jó szava. Emiatt pedig egyszerűen imádják őt a rajongói.

Fásy Ádám tavaly Egyiptomba utazott a Magyarok Világszépe idei királynőjével, Perger Patríciával a szépségverseny döntőjére. Fásyt viszont kellemtlen dolog érte ott.

Az érkezésekor szembesült azzal, hogy elvesztek a bőröndjei. Ezekben voltak a szívgyógyszerei is, melyek nélkül komoly veszélybe is kerülhetett, ezért nagyon remélte, hogy minél hamarabb viszakerülnek hozzá a bőröndök. Szerencsére még időben visszakapta azokat, így bevehette a gyógyszereit - írja a Blikk. 

Fásy Ádám, a mulatós királya Hajdú Péter műsorában járt, és megdöbbentő őszinteséggel vallott gyermekkoráról. Legkisebb fiúként megannyi családi tragédiát kellett elviselnie, ugyanis tizenhárom testvérét vesztette el.

Fásy Ádámnak már gyerekként szívszorító tragédiákat kellett megélnie. Édesanyjának embertpróbáló lehetett, hogy kilenc gyermekét neki kellett eltemetnie. A zenész úgy gondolja, hogy az asszony minden bizonnyal ebbe a bánatba halt bele. Fásy erről vallott az Összezárva Hajdú Péterrel című műsorban, melyet a tévénézők ma este láthatnak a Life TV-n.