Utazás

Családi utazás! Rubint Rékáék elhagyják az országot, csak 2024-ben jönnek vissza

2023.12.19. I 14:25
Az úti cél egyelőre titok, de ha tetszik Rékának a helyszín, tábort is szervez majd oda.

Rubint Réka, ahogy sok másik ember, végigdolgozta az évet. Nyaralni szinte nem is volt, hiszen, ha el is utazott valahová, akkor is táboroztatott. Egy alkalommal mentek el a családdal, méghozzá Athénba, ahol Schobert Norbika 18. szülinapját ünnepelték. 

Most azonban egy hosszabb kiruccanásra mennek mind az öten, ami nem a munkáról szól majd, hanem a kikapcsolódásról. Hogy hova, azt egyelőre nem árulták el. Réka közösségi oldaláról az is kiderült, hogy csak jövőre térnek vissza.

„Idén nyáron – amikor életem talán legnagyobb tanításának kapujában álltam – hoztam/hoztunk egy döntést: karácsony előtt elutazunk, aztán csak januárban jövünk vissza… NEM tábor, nem munka, csak a Család és csak a Barátok. Hogy mikor volt ilyen? Régen! Boldog vagyok, nagyon boldog, hogy megléptem ezt a lépést, és ígérem, 2024-ben egy BRUTÁL turbó, energiával feltöltött Réka tér vissza hozzátok! De ne aggódjatok, nem hagylak magatokra! Addig is itt leszek és heti rendszerességgel jövök élő edzésekkel…” – írta az édesanya a Facebook-posztjában, amihez hozzátette: ha tetszik nekik a helyszín, tábort is szervez majd oda.