Magazin

Álomotthon karácsonyra! Csodaszép lett lett Istenes Bence és Csobot Adél balatoni háza

2023.12.19. I 11:15
Istenes Bence és párja, Csobot Adél új részleteket mutattak a nemrég felújított kertes házukból.

Istenes Bence és Csobot Adél évek szeretett volna a fővárosból nyugodt környezetbe költözni, márciusban pedig megvették azt a nagy kerttel rendelkező, emeletes házat, ahol mostantól kipihenhetik a mindennapok fáradalmait. Ám a 30 éves ingatlan renoválása nem mindig zajlott zökkenőmentesen: a tervek szerint ugyanis augusztusban költöztek volna be, de akkorra nem készült el minden.

A műsorvezető még októberben is arról számolt be, hogy nem sikerült 100 százalékosan készre állítani mindent, így csak az ősz második felében tudtak beköltözni a balatoni álomházukba. A munkafolyamatokról és az átköltözés pillanatairól videókat készítettek, hogy a nézők a YouTube-csatornájukon figyelemmel kísérhessék az eseményeket. Most újra betekintést engedtek abba, milyen lett a konyhájuk az új otthonban, illetve hogyan álltak a felújítással októberben – írta a Blikk.

„Gyerekek, csoda történt! Konkrét csoda, mutatom: elkészült a konyha! Én ezt el se hiszem. Kettő hónap után ki tudunk pakolni végre! Október 11. van, a festők 10 perccel ezelőtt végeztek, soha többet nem akarom őket látni, elmondtam nekik. Kedvesek, imádom őket, de tudják, hogy miért mondom. Bekerült az összes beltéri ajtó, minden ajtó és térelválasztó, kész van a konyha, kész van a gardrób, ma kipakoltam a ruháimat, felemelő érzés volt tényleg, végre nem bőröndből kell élnem” – örvendezett Bence, aki a videó végén a vadiúj konyhát is felavatta. 

A sztárpár elújságolta, hogy már nem érkezik többet semmilyen munkás hozzájuk, ami azért is jó érzés számukra, mert eddig kora reggel egyszerre kellett mindent csinálniuk. „Volt olyan, hogy 11-en voltak itt. Közben a gyereket vinni-hozni, közben itt még a vlogot vágni, és még sorolhatnám” – tették hozzá.