Szórakoztató műsor

Újabb kieső! Nagy meglepetésre Ripli Zsuzsinak kellett elhagynia a Farm VIP-t

2023.12.18. I 10:10
Sokakat meglepett a Farm VIP legutóbbi adása, ugyanis Ripli Zsuzsinak kellett távoznia a műsorból.

A Farm VIP legutóbbi adásában véget ért a birkanyírási feladat, melyet a piros csapat nyert meg. A Sárgák zsinórban másodjára maradtak alul a műsorban, ezért a Farmgyűlés előtt nagy volt bennük a feszültség, különösen Ripli Zsuzsiban, aki sejtette, hogy ő lesz az, akinek haza kell mennie.

"Nagyon vegyes érzelmek vannak bennem a mai Farmgyűléssel kapcsolatban, hiszen mindenkiben kaotikus állapotok uralkodnak érzelmileg, mentálisan. Szerintem nagyon nagy bajban vagyunk. Vannak olyan csapattársaim, akik ha nem is érzelmi , de taktikai alapon rám fogják tenni az útilaput. Úgy gondolom bizonyos szempontból erős és stabil tagja vagyok a csapatnak és ez nem biztos, hogy mindenkinek jót tenne a jövőben, ha itt maradnék"árulta el.

Zsuzsi végül négy útilaput kapott, és Kiss Daniellával kellett párbajoznia. Egy kemény ügyességi próbán mérték össze az erejüket, és végül a szépségkirálynő volt az, aki megnyerte a párbajt, így Ripli Zsuzsinak el kellett búcsúznia a műsortól. A színésznő könnyeivel küszködve mondta el, mit is érez a távozása kapcsán.

"Hát nehéz elmondani, mit érzek. Egyfelől könnyebbség, másfelől nyilván nehéz, mert szerettem volna benne maradni a játékban is, és tovább menni, tovább küzdeni, és visszaköltözni a parasztházba" - mesélte.