Szórakoztató műsor

Örömhír! Új taggal bővült Tóth Vera családja

2023.12.18. I 12:20
Egy bársonytalpú macska, Muci költözött a portájukra.

Az énekesnő októberben szomorú hírt osztott meg követőivel, ugyanis búcsút kellett vegyen imádott cicájától, Fülöptől. Alig egy hónap telt el, és úgy tűnik, Vera készen áll, hogy egy újabb cirmosnak tegye széppé az életét.

– Egyik nap Palkonyán dekoráltunk, csinosítgattuk a portánkat, majd Irénke néni elköszönt, hogy kész a konyhai munkákkal és hazamegy, majd visszafordult és megkérdezte, hogy: Nem kell egy kiscica? Ott lakik a fészerben náluk egy baba macska, nem tud vele mit kezdeni, valahogy odaszületett a helyi macskáktól, úgy 3 hónapos lehet. Mire kimondta ezeket a mondatokat, már rajtam volt a kabát, hogy indulok vele. Na, így vagyunk mi, Muci cicával, az új kandúrral a házban. Szerintem Fülöp cica is bírná – írta közösségi oldalán az énekesnő.

Ennél súlyosabb dolgok is szóba kerülnek ma este a Life TV-n, hiszen az énekesnő lesz Összezárva Hajdú Péterrel. Az énekesnő meglepő őszinteséggel beszél magánéletéről, előkerülnek többek között olyan témák, mint a gyerekvállalás vagy az exek.

Tóth Vera boldog párkapcsolatban él, de sajnos nem volt ez mindig így. Volt párját nárcisztikus személyiségnek tartja, aki sokszor megalázta őt a négy fal között. Egyszer meg is ütötte az énekesnőt, aki azonnal kiadta az útját. Szeretne azért egy gyereket, de nem minden áron, a lombikprogramot az ezzel járó hormonális kezelésekkel például nem biztos, hogy vállalná.