Magazin

Kifordult magából! Egyre furcsábban viselkedik Kulcsár Edina

2023.12.18. I 16:35
Sokak szerint új férje, G.w.M hatására változott a stílusa, de nem jó értelemben, hiszen slamposabb és igénytelenebb lett.

2022 év elején derült ki, hogy Kulcsár Edina és G.w.M egy párt alkotnak, bár mindketten párkapcsolatban éltek, a modell még házas volt a megismerkedésük idején. Az új szerelmespár elmondása szerint mindkettejük kapcsolata a végét járta, menthetetlenek voltak anélkül is, hogy ők időközben egymásba szerettek. 

A magyarázkodásukat sokan nevetséges hazugságnak tartották, ezért az elejétől fogva rengeteg támadást kaptak, de ők ezt cseppet sem bánták, sőt, a rapper kifejezetten szereti idegesíteni az embereket, amikor pénzzel és luxuscikkekkel dicsekszik a közösségi oldalán.

Ennek következményeképp Kulcsár Edina is alkalmazkodott új férjéhez, aki azt is megszabja neki, hogy milyen ruhákban járhat, így az egykori szépségkirálynő stílusa teljesen megváltozott az új kapcsolatában, amit egyre többen szóvá is tesznek, vagy aggódva szemlélik, hogy mi történhetett vele és miért lett egy teljesen másik nő.

Kulcsár Edinát azzal támadják, hogy egyre igénytelenebb a megjelenésére, és ez nem a harmadik gyerek születése miatt van, ugyanis nem a súlyára tesznek megjegyzéseket, hanem a stílusára. Az egykori szépségkirálynő teljesen más ember lett, mint amit eddig megszoktak, kiszőkítette haját, és feltűnő, nagy mintás, színes ruhákat hord, amit sokan igénytelennek tartanak.

Nemcsak a külső megjelenése, hanem értékrendje is igencsak megváltozott, amit szintén aggódva figyelnek azok, akik évek óta követik az oldalait, ugyanis nemrég indított egy privát csatornát, ahol fizetős valóságshow-t szolgáltat a magánéletéről azoknak, akik hajlandóak fizetni ezért. 

A reality miatt rengetegen támadták Kulcsár Edinát és G.w.M-et, akiknek májusban született meg közös kislányuk, Amara, akit szintén folyton mutogatnak a videókban. Ezt többen is szóvá tették, és aggódva nézték, hogy szülei nem hagyják pihenni a babát éjjel, mert felkapcsolt ledfények és ordító tévé mellett altatják, sőt, a rapper többször is a közelében dohányzik.