Magazin

Családi perpatvar! Kilakoltatták a gyerekei Alain Delon párját

2023.12.18. I 19:50
Hiromi Rollin viszont ellenkeresetet nyújtott be.

Alain Delon 2019-ben agyvérzést kapott, azóta nagyon rossz állapotban van. Korábban már megírtuk, érzelmi bántalmazásért és a cselekvőképtelenség kihasználásáért perli családja a színész házi ápolóját és élettársát, aki megpróbálta elszigetelni környezetétől a legendás színészt. Most kiderült, kilakoltatták Hiromi Rollint, a nő viszont ellenkeresetet nyújtott be.

Hiromi Rollin értetlenül áll a dolog előtt, mint mondta, ők egy hétköznapi pár voltak Alain Delonnal. „Ez egy csapda, hogy eltűnjek az apjuk életéből, ez volt a céljuk. Mivel szeretjük egymást, az egyetlen megoldás számukra az volt, hogy engem hibáztassanak. Az egész kitaláció. Olyanok voltunk, mint egy átlagos pár...A gyerekek jól tudták, hogy Alain agyvérzéséig egy ágyban aludtunk, mi egy igazi pár vagyunk" – mondta a nő a Daily Mailnek.

Alain Delon lánya viszont úgy fogalmazott, a nő számító, a vagyon érdekli. "Szeretnénk, ha ezt a kártékony nőt el tudnánk távolítani az apánk mellől. Egyértelmű, hogy csak a pénzére pályázik, de ezt nem engedjük" – mondta Anouchka Delon.