Magazin

Az igazi ajándék! Zalatnay Cini mégsem került az utcára születésnapján

2023.12.17. I 10:40
Ezúttal igazán jó hírt kapott a 76 éves énekesnő.

Egyelőre maradhat a jelenlegi, tárnoki otthonában Zalatnay Sarolta, azaz nem kell most gyorsan albérlet után néznie – tudta meg a Blikk. Mint ismert, a 76 éves énekesnő miután elvesztette a házát, ideiglenesen az egyik barátja otthonába költözött, amíg az illető Németországban van. 

Most kiderült, hogy az ismerőse még jó darabig külföldön lesz, így Cini továbbra is maradhat a házban. “Ennek egyfelől örülök, hiszen nagyon megszerettem ez a környéket, szinte el sem tudnám képzelni az életemet máshol. Az egyetlen bánatom, hogy hiányzik a lányom, Niki, aki dolgozik, és a legtöbbször Pesten van” – nyilatkozta.

Zalatnay Sarolta amúgy az ünnepek után hatalmas projektbe kezd – erről a napokban mesélt a Mokkában -, az életéről készülő filmet ugyanis márciusban kezdik forgatni. Az előkészületek már folynak, a karrierje során megírt 650 dalából többet felújítanak a film miatt, ez viszont hatalmas munkát jelent az énekesnőnek. Amint azt a lifetv.hu is megírta, a főszerepre Tóth Andit szeretné majd felkérni.