Magazin

Újabb fordulat! Schobert Lara végre leérettségizett

2023.12.16. I 10:30
Édesanyja, Rubint Réka egy Instagram-posztban hozta nyilvánosságra a nagy hírt.

Ahogy arról korábban az egész ország értesülhetett, Schobert Lara megbukott a matematikaérettségijén. A család akkor teljesen kibukott azon, hogy valaki ezt közzétette a médiában, azóta pedig nem érkeztek hírek a témában. Egészen mostanáig – tudta meg az atv.hu. 

Ahogy arról korábban az egész ország értesülhetett, Schobert Lara megbukott a matematikaérettségijén. Az édesapja akkor úgy fogalmazott, valaki magántitoksértést követett el azzal, hogy a médiában közzétette, miszerint Larának nem sikerült leérettségiznie. Akkor Schobert Norbi – teljesen érthetően – kifakadt, kijelentve, a lányát ország-világ előtt megalázták mindezzel. 

,,Ez magántitok. Egyébként hányan buknak meg az érettségin? És? Majd ősszel leteszi. Egy tantárgy, egy szóbeli. Ettől rossz ember Lara?" – tette fel a kérdést élő adásban a Reggeli műsorában még augusztusban.

Azóta nem érkezett hír arról, hogy Lara újra megpróbálta-e, de az édesanyja, Rubint Réka nemrég egy 24 órán keresztül látható Instagram-sztoriban válaszolt egyik követője kérdésére ezzel kapcsolatban – írja a Blikk

,,Felsőfokú angol nyelvvizsgával együtt! És tudod, mi az igazán csodálatos? Hogy a lányom nemcsak okos, de álomgyönyörű is" – jelentette ki Rubint Réka.