Magazin

Nem félős! Tom Cruise egy orosz milliárdos volt feleségével randizik

2023.12.15. I 19:50
Tom Cruise volt házassága 15 évvel ezelőtt ért véget, a színésznek azóta nem volt olyan kapcsolata, amelyet felvállalt volna a nyilvánosság előtt.

Egy orosz oligarcha volt feleségének személyében találhatott rá újra a szerelem Tom Cruise-ra. A 61 éves színészt és a brit állampolgárként élő egykori modellt, Jelszina Harjovát egy londoni partin látták csókolózni nemrég. A 36 esztendős hölgy korábban a gyémántkereskedő Dmitrij Cvetkov neje volt.

„Tom és Jelszina együtt jelentek meg a Grosvenor Square-en tartott partin a vendégek nagy meglepetésére. Az orosz bombázó egy pánt nélküli, fekete, gyémántcsokorral díszített ruhát viselt és Aljona Avramenkóval, egy korábbi Miss Európa-versenyzővel pózolt, mielőtt a táncparkettre lépett volna a Top Gun sztárjával, aki az éjszaka nagy részét azzal töltötte, hogy Jelszinával táncolt, izzott közöttük a levegő. Végül együtt távoztak az eseményről a kora esti órákban” – árulta el az exkluzív parti egyik résztvevője a Daily Mailnek.

Jelszina Harjova  2021-ben szakított az orosz milliárdossal, akivel az összesen 42 millió fontot érő ingatlanok, Cartier-ékszerek, Renoir és Chagall-művek, valamint Ferrari és Bentley autómodellek elosztásáért folytatott jogi harcot.

„A nyáron került címlapokra az évek óta tartó válásuk, miután Harjovát azzal vádolták, hogy jelentős vagyont rejtegetett a volt férje elől, többek között az 1 millió fontos (443 millió forintos) táskagyűjteményét” – számolt be a lapnak egy bennfentes, aki az egykori modell és Cruise kapcsán azt is megjegyezte, hogy véleménye szerint tökéletes párt alkotnának, hiszen mindketten túl vannak nagy csalódásokon.