Magazin

Arccsonttörés! Hatalmas árat fizetett Rácz Jenő a Sztárboxért

2023.12.15. I 09:05
Rövidesen kiderül, hogy hogy műteni kell-e a sztárséf szem alatti idegét.

A Sztárbox szuperdöntőjének harmadik körében Molnár Áron és Rácz Jenő csapott össze. Már az elején eldurvult a meccs, ugyanis a séf egy hatalmas találatot kapott Molnártól. Ezt követően újabb pofont kapott Rácz, amitől a padlóra került, de még fel tudott állni. 

A színész azonban ismét lecsapott a séfre, aki ismét a padlóra került, majd a törölközője is berepült. Bár Jenőt rögtön megvizsgálták az orvosok és úgy tűnt, hogy nem esett nagyobb baja, most kiderült, hogy súlyos következményei lettek Áron ütéseinek.

Csütörtök hajnalra derült ki, hogy vasárnap komolyabban megsérült a Michelin-csillagos magyar séf. Rácz Jenő a Facebook-oldalán számolt be arról, hogy most jött ki a kórházból, ahol egy MR, CT, szemészeti és fül-orr-gégészeti vizsgálaton, azt mutatták ki, hogy arccsontja eltört és az egyik ideg leszakadt a helyéről. Azt írta, a meccs napja nem volt élete legszerencsésebb napja, az első ütés azonnal eldöntötte a mérkőzést - szúrta ki a HVG.

"A jobb oldali szemem látása pár másodpercre elment, aztán szép lassan vibrálva visszajött. Sajnos ettől megtorpantam, a mozgáskoordinációt elveszítettem, és már éreztem, hogy ez a mérkőzés sajnos elment. Ami viszont most fontosabb: holnap derül csak ki, hogy műteni kell-e a szem alatti ideget” – fogalmazott a sztárséf.

Rácz Jenő külön kiemelte, hogy örökké hálás lesz edzőjének, Dobrádi Zsoltnak, aki bedobta a törülközőt, és így megmentette őt egy még komolyabb sérüléstől. "Ilyen a box, ez benne van a pakliban, senki sem hibás vagy felelős miatta!” – zárta Rácz Jenő.