Utazás

A nagy utazás! Berki Mazsi megszökik az országból szerelmével

2023.12.15. I 10:10
Az üzletasszony hamarosan pakol, hogy párjával, annak gyermekével és a kis Emmával a tengerentúlra utazik, ott töltik a karácsonyt, sőt a szilvesztert is.

Berki Mazsiék feltételezhetően Afrikába utaznak, nem először töltik itt a karácsonyt, tavaly például titokban Zanzibárra mentek, hogy ott pihenjék ki az év fáradalmait, illetve elbújjanak a kíváncsi szemek elől. Azon az utazáson még nem tudta a nagyvilág, hogy ki az a férfi, aki elrabolta az özvegy szívét, ma már azonban nyíltan felvállalják a kapcsolatukat, kéz a kézben jelennek meg nyilvános eseményeken.

A Bors birtokába jutott információk szerint a szerelmespár most újra útnak indul. Hogy pontosan hova mennek, azt Mazsi nem szívesen árulta el, de utalást mégis tett az úti céllal kapcsolatban. Innen sejthető, hogy megint Zanzibár lesz a helyszín.

"Az utazásunk első felében a pihenésre és a karácsonyra koncentrálunk, a második részében azonban olyan terveim vannak, melyek az aktivitással kapcsolatosak. Lesz időm egy helyi bokszklubba ellátogatni, ahol reményeim szerint leszervezhetek egy edzőmérkőzést egy jó nevű, helyi bunyós csajjal. Meg szeretném ugyanis méretni magam" – árulta el a lapnak Berki Mazsi.