Párkapcsolat

Válóper! Jogilag még egy család Tóth Gabi és Krausz Gábor

2023.12.14. I 10:10
Négy hónappal a szakítás után papíron még mindig házas a Dancing with the Stars első férfi győztese és az énekesnő. 
Hiába találta meg a boldogságot Tóth Gabi egy új férfi, Papp Máté Bence táncos oldalán, majd kezdett új életet Krausz Gábor is, a Blikk információi szerint a válópert még nem indították el. Erre utalhat az is, hogy az interneten elérhető nyilvános céges adatbázisban Tóth Gabi az egyéni vállalkozásában még a házas nevével szerepel.

De vajon mi az oka annak, hogy a gyors lezárás helyett ezt az utat választották? Gabit a lap nem érte el, Gábor pedig egy üzenetben annyit írt, hogy erre a kérdésre nem tud válaszolni, ám az egykori szerelmesek környezetéből egyszerű magyarázatot kaptak: még nem volt idejük ezzel foglalkozni.

Az első hetekben, amikor kiderült, hogy vége a házasságuknak, túl sok volt a fájdalom és az indulat ahhoz, hogy bármit higgadtan, mélyebben meg lehessen beszélni. Az egyértelmű volt, hogy közös gyermekük, Hannaróza neveléséről kell megegyezniük, hiszen Gábornak és Gabinak is az volt a legfontosabb, hogy Hanni a lehető legkevésbé sérüljön az új helyzet miatt.

Krausz Gábor Mikes Anna oldalán elindul a TV2 táncos műsorában, illetve - amint azt később nyilvánosságra hozta - , hogy egy remek munkalehetőséget kapott Ausztriában. Gabi pedig a fellépései mellett a Sztárban sztár leszek! múlt hét végén befejeződött évadára koncentrált. Most jövet majd a válóper.