Zene

Megváltozott élet! Fenekestül felfordul a Sztárban Sztár leszek! győztesének élete

2023.12.14. I 15:30
Karapancsev Kristóf azt sajnálja, hogy ismerkedés céljából nem írnak neki a lányok.

Karapancsev Kristóf egy komoly mélypont után döntött úgy, hogy megpróbálja magát a Sztárban Sztár leszek! negyedik évadában. A mezőtúri fiatal férfi akkor még nem gondolta volna, hogy van esélye a győzelemre, azonban a középdöntő után már elhitte magáról, hogy helye van a színpadon.

Vasárnap végül a nézők döntöttek, és őt választották az év legsokoldalúbb előadójának, így Kristóf markát 20 millió forint ütötte, és a nyereményautó slusszkulcsát is hazavihette. A tehetséges énekes most arról beszélt, hogy hamarosan minden megváltozik majd az életében. 

"Januárban Budapestre költözöm! Nem mintha nem szeretném Mezőtúrt, hiszen anyukám és a keresztszüleim is ott élnek, de a karrierem szempontjából fontosnak tartottam meghozni ezt a döntést. Egy albérletben fogok lakni, miközben minden erőmmel a zenei karrieremen dolgozom. A döntő utáni napokat Mezőtúron töltöttem, beugrottam a régi munkahelyemre is, ami egy autóipari cég. Még ügyintézőként tevékenykedtem itt" - mesélte a Borsnak Kristóf, hozzátéve, hogy nem ismeretlen számára  Budapest, hiszen rengeteg ismerőse él a fővárosban. 

Kristóf a műsor alatt fájó döntést hozott: két év után lezárta a párkapcsolatát, hogy csak a karrierjére koncentrálhasson. Bár ez egy rendkívül nehéz időszak volt számára, ám lehet, hogy éppen ez kellett neki ahhoz, hogy igazán megérkezzen a műsorba. 

Bár azt gondolnánk, hogy a rajongó lányok tucatjai próbálnak az énekes közelébe jutni, ám Kristóf nevetve árulta el, hogy ilyenről szó sincs, és hogy őt valamiért elkerülik a közelebbi kapcsolatban reménykedő hölgyek. "Gratulációkat kapok szép számmal, de ismerkedés céljából nem írnak a lányok, és ez így van jól” - mondta.