Szórakoztató műsor

Kíváncsi vagy arra, hány nővel volt dolga Gundel Takács Gábornak? Ma megtudhatod a Life TV-n

2023.12.14. I 12:20
A népszerű műsorvezető az Összezárva Hajdú Péterrel című műsorában vall az életéről, munkasikereiről, családjáról.

Újra nagy sikerrel megy az ATV díjnyertes, saját fejlesztésű, tudásalapú kvízműsora, a Géniusz. Az első és a második szériának is nagy sikere volt. Rengetegen voltak kíváncsiak a Gundel Takács Gábor által vezetett műsorra, amely 2022-ben vetélkedő kategóriában nyerte el a Televíziós Újságírók Díját.

Gundel Takács Gábor elárulta a vetélkedő népszerűségének az okát.  Kifejtette, hogy a kvízműsor egy klasszikus televíziós műfaj, amely az elmúlt évtizedben kicsit eltorzult.

Egyszerű, könnyen érthető formátum – amiben nincsen semmi olyan fölösleges látványelem, ami elterelné a nézők figyelmét. Egész egyszerűen csak okos emberek beszélgetnek és versenyeznek, ráadásul a néző otthon ülve összemérheti a tudását a játékoséval – mondta a műsorvezető, aki szerint a Géniusz ezért is minősült hiánypótlónak.

Mindamellett a rádiózáshoz is visszatért, hiszen először szeptember 7-én jelentkezett élőben a Jazzy rádió stúdiójából, ahol Business Class című reggeli műsorát vezeti.

„Az elmúlt két évtizedben többször is lett volna lehetőségem arra, hogy visszatérjek a reggeli rádiózáshoz, ami újságírói szempontból a legszabadabb műfaj, de egyik műsort sem éreztem a magaménak. A Business Class értékrendjével, tartalmas, mégis közvetlen stílusával viszont könnyen tudok azonosulni, ráadásul a zenei ízlésem is hasonló a Jazzyhez” – árulta el Gundel Takács.

Ma este érdemes a Life TV-re kapcsolni, ugyanis Gundel Takács Gábor lesz a vendég az Összezárva Hajdú Péterrel című műsorban. A házigazda többek között arra is kíváncsi volt a műsorban, hogy a műsorvezetőnek hány nővel volt viszonya. Gundel Takács Gábor elmondta, hogy ez a szám körülbelül öt-hat lehet az ő esetében.

A műsorból az is kiderült, hogy televíziós-rádiós sincs mindig topon. A műsorvezető-kommentátor elárulta, hogy egyszer elaludt közvetítés közben, a szorult helyzetet viszont még idejében sikerült megmentenie. Gundel Takács Gábor nem csinált titkot abból, hogy nem futballmérkőzésről volt szó.