Párkapcsolat

Valami elindult… Krausz Gábor: „Az élet koreográfiáját csak most kezdjük el írni Annával”

2023.12.13. I 16:35
Ki nem mondták, hogy szerelmesek, de többször is elég világosan utalt rá Krausz Gábor.

Már több mint egy hete vége a Dancing With The Stars-nak, ám a nézők még mindig azt találgatják, hogy a séf a tánc és partnere, Mikes Anna kapcsolata miként alakul. A szerelem mindent vitt, mondhatnánk. De vajon tényleg az volt köztük?

– Nagyon remélem, még táncolunk majd együtt valamikor, valahol. Valóban minden vég valaminek a kezdete, és az élet koreográfiáját csak most kezdjük el írni. Ha jössz velem... – mondta Annának Krausz a kisfilmjükben. Erre a táncosnő megszorította a kezét, mélyen a szemébe nézett és bólintott.

– Biztos vagyok benne, hogy most nem az történik, hogy megyünk jobbra-balra. Nyilván ezt az idő eldönti majd, de nagyon megszerettünk egymás társaságában lenni, és nyilvánvalóan a kémia eddig is működött és remélem, ezután is fog – közölte Gábor.

– Nagyon szép három hónap volt, én pedig nagyon hálás vagyok Annának, amiért végig fogta a kezemet, kísért ezen az úton. Ezt mással nem tudtam volna elérni, ebben biztos vagyok – szögezte le a Blikknek Gábor, aki arra a kérdésre, hogy Annával köztük ez egy barátság eleje, közepe, esetleg több, sejtelmesen válaszolt: – Bárminek a közepe, a vége vagy az eleje...