Szórakoztató műsor

Kiütés után! Árpa Attila: "Kifelé farkas voltam, belül egy besz.rt kisfiú!”

2023.12.13. I 14:25
Árpa Attilát önfegyelemre és kitartásra tanította a boksz, meg arra, hogy akkor is találjon a testében tartalék energiát, ha már nincs. 

Szinte letarolta Brasch Bence Árpa Attilát a Sztárbox vasárnapi döntőjében. A színész újabb kiütéses győzelmet aratott, így férfi nehézsúlyban ő lett a győztes. "Kemény ellenfél volt Attila, odaállt, bírta, a végén még folytatni akarta, azt gondolom, hogy mindent megtett annak érdekében, hogy megnyerje ezt a mérkőzést" - méltatta 20 évvel idősebb ellenfelét Bence.

Attila pedig, miután összeszedte magát, gratulált Bencének és elmondta, hogy ő is így gondolja, hogy Bence érdemli meg, hogy hazavigye az övet. Igaz, ő megpróbálta, hogy megnyerje, de arra azt mondták volna, hogy bunda - mondta nevetve, és az egész ring, a közönség és mindenki nevetett.

„Azt gondolom, az idei Sztárbox legjobb bokszolója Brasch Bence volt. Amikor kijöttem az öltözőből, eljátszottam, hogy én vagyok a legkeményebb farkas, holott belül egy kisfiú voltam, aki összesz…ta magát. Úgy gondoltam, sikerül majd megnehezítenem a dolgát a döntőben, ám végül erre voltam elég. De úgy érzem, nem kell szégyellnem magam a teljesítményem miatt” – állította a színész-producer.