Zene

Ki hitte volna? Mégsem vonul vissza Tóth Andi

2023.12.13. I 19:50
Úgy tűnik, elhamarkodott kijelentést tett a fiatal énekesnő, amikor azt mondta, hogy soha többé nem foglalkozik az énekléssel, mert azóta is folyton vállal fellépéseket.

Nemrég a Tina Turner emlékkoncerten is táncolt és énekelt Tóth Andi, ahol igen nagy sikert aratott, majd a TV2 Sztárban sztár leszek! című műsorában is vendégszerepelt, de ezenkívül számos más produkcióban is részt vett. mint énekesnő, most újabb fellépést vállalt.

„A visszavonulásom sem arról szólt, hogy én nem akarok énekelni, hanem arról, hogy csak olyat akarok énekelni, ami színvonalas, és amiben meg tudom mutatni, hogy van bennem ilyen is. És ez pont egy olyan műsor, és örülök, hogy jöhettem" - mondta a Sztárban sztár leszek!-ben az énekesnő, aki bár a Tina Turner emlékkoncertes feladatát átadta Tóth Gabinak, de ez sem azt jelenti, hogy többé nem énekelne színpadon.

Most kiderült, hogy a hétvégén is vendégelőadóként lép fel, mégpedig Szikora Róbert oldalán, aki nagyon büszke rá, hogy az énekesnő elvállalta a felkérést az énekes debreceni nagykoncertjére, ahová vendégelőadóként meghívta a Sztárban sztár leszek! legutóbbi győztesét, Karapancsev Kristófot is.

„És... Andikám is ott lesz velem Debrecenben! Minden művésznők királya!” - írta közös fotójuk mellé Szikora Róbert.