Szórakoztató műsor

A válás oka! Csősz Bogi: „Burak nem tartotta be, amit a házasság elején megígért”

2023.12.13. I 12:20
A színésznő és a török milliárdos 2010-ben házasodtak össze, válásuk 2022 júliusában lett hivatalos.

2022 májusában robbant a hír, Csősz Boglárka és férje 14 év után elválnak egymástól. Akkor az üzletasszony azt nyilatkozta, a világjárvány az ő életüket is befolyásolta. Megváltozott a kapcsolatuk és a jövőről alkotott képük.

A karrierjét modellként és színésznőként kezdő híresség 24 éves volt, amikor megismerte Burak Talut Törökországban. A milliárdos üzletember nem várt sokat a lánykéréssel, az esküvőjüket 2010-ben tartották.

A válásukat nyolc hónappal ezelőtt, 2022 júliusában mondták ki. Bár Csősz Bogi akkor kiadott egy hivatalos közleményt arról, mi volt a döntésük hátterében, nem ment bele a részletekbe. Úgy fogalmazott az Instagramon, hogy nem akartak úgy élni egy háztartásban, mint két barát.

Kiderült, Burak megszegett egy neki tett ígéretet, illetve a kulturális különbségek is hozzájárultak a végső döntés meghozatalához.

- Egyre jobban azt éreztem, hogy szeretnék hazajönni, hogy legyek magyar közegben, magyarokkal. Ő nem volt erre nyitott, nem tudtunk abban megegyezni, hogy kétlaki életet éljünk, fél évet Magyarországon, fél évet Törökországban, pedig már a házasságom elején jeleztem neki, hogy tíz év után fogok szólni, hogy Magyarország következik.

Hajdú Péter ezúttal Csősz Bogival zárta össze magát 24 órára. A Life TV-n a ma esti adásban Bogi mesélt házasságáról, életszínvonaláról, de megrázó történeteket is hallhattunk tőle, hiszen volt, hogy el akarták rabolni, és prostitúcióra rávenni. Szintén itt mesélte el Csősz Bogi, hogy szerinte nem helyénvaló megkérdezni egy nőtől, mikor szeretne gyereket vállalni, illetve, hogy tévedés az a feltételezés, hogy férjével nyitott kapcsolatban élnének.