Magazin

A nagy álom! Jákob Zoltán Ferrarijára hajt Betti

2023.12.13. I 11:15
A Nagy Ő még korábban megígérte kiválasztottjának, ha megszerzi a jogosítványt, kipróbálhatja az egyik luxusautóját.

Hajnal Bettina kicsit összeomlott lelkileg, amikor kiderült, nem folytatódik a mesébe illő kapcsolata Jákob Zoltánnal. A Nagy Ő nyertese sokáig nem bánkódott, pár nap után már megrázta magát és már a jövőjére koncentrál.

"Nagyon jó kedvem lett attól, hogy megszereztem a jogosítványt. A Zolival való szakítás megviselt, próbálom elterelni róla a gondolataimat, de még nem mindig sikerül. Nagyon sokat dolgozom továbbra is, sőt, egyre többet, mert rengeteg új vendég jelentkezett. Én az a típus vagyok, hogy ha lelkileg mélyponton vagyok, akkor próbálom magam először külsőre összeszedni. 

Én úgy gondolom, hogy bármiféle változtatás egy új élet kezdete. A hajszínemen változtattam. Ugyan azt hallottam, hogy Zolinak a barna hölgyek jönnek be jobban, de én dafke raktam bele pár szőke tincset. Szerintem a legtöbb nő egy szakítás után épp az ellenkezőjét csinálja, mint, amit a volt pasija kedvelt” – jelentette ki a Kiskegyednek Betti.

Az alakja is egyre jobb, hiszen a műsor előtt 80 kiló volt, és most 65 kilót mutat a mérleg. Rengeteg pasi megkereste az elmúlt hetekben, és ha el is jutott valakivel egy kis beszélgetésig, elég hamar alább hagyott a lelkesedése, mert senkivel sem találta meg a közös hangot.

„Úgy érzem, nem állok készen még az ismerkedésre! Rácáfolok azokra a pletykákra, hogy máris új pasikkal ismerkedem. Ha láttak más férfiak oldalán, csupán az az oka, hogy nekem vannak igaz fiú barátaim is, akikkel akár bulizni is elmegyek” – árulta el Betti.

Zolival beszéltek az utolsó találkozásuk óta, és el is mondta a férfinek, hogy megszerezte a jogsit, amihez a milliárdos gratulált is.

„Még korábban említettem neki, hogy ha végre volán mögé ülhetek, majd ki szeretném próbálni a Ferrariját és nem volt ellenére! Én most már nem keresem őt, megvárom, hátha ő majd jelentkezik és felajánlja ezt az élményt" – mesélte Betti.