Szórakoztató műsor

Kiütött sztárséf! Rácz Jenő: „Nincs mit szépíteni, eddig bírtam”

2023.12.12. I 16:35
Alig egy percig tartott Rácz Jenő és Molnár Áron mérkőzése a Sztárbox döntőjében.

Nem a Sztárbox leghosszabb döntőjét vívta egymással Rácz Jenő és Molnár Áron. A színész hatalmas ütéseket mért ellenfelére, pillanatok alatt maga alá gyűrve a séfet. Jenő az egyik ütésből szinte még fel sem állt, máris jött a következő, így aztán az edzője bedobta a törölközőt. Vagyis már az első menet első percében eldőlt, hogy a színész kezét emelik a magasba a férfi könnyűsúlyúak mezőnyében.

Jenő mégis boldog volt, noha nemcsak fizikailag, de mentálisan is elfáradt az elmúlt hetekben, hónapokban: az első meccsén a barátját, Kabát Petit ütötte ki, akit mentővel szállítottak el a mérkőzés után, majd Istenes Bencével szólalkoztak össze a meccsük előtt, a szorítóban pedig kemény küzdelmet láthattunk tőlük. Jenőt a bevallása szerint mindezek megviselték.

– Veszíteni nem a legjobb dolog a világon, de boldog vagyok. A saját csatáimat megvívtam, és beletettem százhúsz százalékot a felkészülésbe. A végére elfáradtam, ezen nincs mit szépíteni, eddig bírtam. Már a bemelegítés során éreztem, hogy nem vagyok olyan fókuszált. Az a hatalmas tűz, ami Istenes ellen bennem volt, sokat kivett belőlem – állította a Blikknek a sztárséf, aki szerencsére hamar rendezte a konfliktust Bencével, és szurkol Áronnak, aki hamarosan egy nemzetközi bokszmeccsen bizonyíthat a celebek között.