Magazin

Helycsere! Kabát Peti váltja Vadon Janit a Rádió1-ben? Esetleg az önjelölt Alekosz?

2023.12.12. I 09:05
Sokak szerint jó ötlet lenne az egykori focistát betenni, hiszen Sebestyén Balázzsal már egy összeszokott párosnak számítanak a televíziós műsoraik miatt. 
Hétfő reggel a Balázsék című műsorban közölték, hogy Vadon Jani távozik a Rádió 1-től. Ezzel pedig 15 év után véget ér a közös munkája Sebestyén Balázzsal és Rákóczi Ferivel. A Rádió 1 hallgatói már most találgatnak arról, hogy ki lehet majd Vadon Jani utódja a műsorban, hiszen abban mindenki egyetért, hogy Sebestyén Balázs és Rákóczi Feri mellé ezután is kell egy harmadik személy. 

Ez persze nem lesz könnyű, hiszen Vadon Janinak volt egy sajátos humora, amivel színesítette a műsorokat, így tehát nem mindegy, hogy ki fogja váltani őt. Kabát Peti nevét dobta be az egyik hallgató, és bár többen is a szájukat húzták a felvetésre, azért akadt bőven, aki szerint jó ötlet lenne az egykori focistát betenni, hiszen Sebestyén Balázzsal már egy összeszokott párosnak számítanak a televíziós műsoraik miatt.

„Remélem Kabát Petit hívják majd Jani helyett, igaz nem lesz ugyanaz a műsor, de legalább maradna a humoros rész” vagy „Hát kicsit bolondocska, hátha menne neki. Valaki kellene, mert ha Balázs szabin lesz, akkor a műsor se olyan vicces, pörgős, humoros sajnos.” – olvashatóak a hallgatói hozzászólások között.

Vadon Jani épp csak bejelentette, hogy tizennégy év után otthagyja a Balázsék című műsort a Rádió 1-en, Nagy Alekosz rögtön lecsapott a helyére – noha senki meg sem kérdezte a témáról. A valóságshow-szereplő a Facebookon jelezte, hogy szívesen beülne a stúdióba Sebestyén Balázs és Rákóczi Feri mellé.

“Vadon Jani a rádiózás Zámbó Jimmyje. Ő a KIRÁLY. Ki most visszavonul. Az idő tehát elérkezett. Most lépni kell… A kialakult, egyben soha vissza nem térő helyzetben megragadom az alkalmat, és felajánlom! Hajlandó vagyok nagy tisztelettel beülni János helyére, és konzekvenciámmal kiegészíteni a megbontott hármast. A változás lehetőség a fejlődésre” – írta a Facebookon, miután Vadon Janit is méltatta egy sort.