Szórakoztató műsor

Áll a bál! Meglopták a sárga csapatot a Farm VIP-ben

2023.12.12. I 18:45
Vajda Johnny, a sárgák izomembere meg is indult a pirosak felé.

Tovább folytatódik a dráma a Farm VIP negyedik évadában: a sárgáknak arra a korábbi húzására, hogy elvitték a kaját, bizony válaszolnak a pirosak. Az előző epizódban lakhelyet kellett cserélnie a csapatoknak, ezt a sárgák nagyszerűen kihasználták, mert a pirosakkal ellentétben ők magukkal vitték az ételeiket, így jobb helyzetbe kerültek élelemmennyiség tekintetében. 

Sőt, mikor a pirosak újrakezdték a termelést, kiderült, még szerszámokat sem hagytak hátra nekik a sárgák, így nem mindennapi megoldást választottak Gáspár Zsolt, a műsorvezető tanácsára.

— Ezek elvitték a kaját, elvitték a fazekat, elvitték a szerszámokat. Simon csináljál már valamit! Azt mondom nektek, menjetek és capcarázzátok vissza a szerszámokat – biztatta Lacit szerszámaik visszalopására a műsorvezető, amit a piros csapat ezek után nem is habozott megvalósítani.

A pirosak sikeresen végre is hajtották az akciójukat, ami először a sárgáknak nem tűnt fel, pedig Simon egy levél formájában közölte is a sárgákkal, hogy meglopják őket. Simon távozását követően vette észre Levente, hogy a fészerük fel lett bolygatva és hasznos eszközöket tulajdonítottak el.

Ezen Vajda Johnny, a sárga csapat izomembere úgy bepipult, hogy még a félrerakott eszközöket is eldobta, amikor elindult visszavenni a pirosaktól a lopott eszközöket. —  Jó, mi sem hátráltatunk titeket! — mondta a mérges izomember, majd beolvasott Simonnak.

„Ez nem volt korrekt, jó? Ide is jöhettetek volna megkérdezni, hogy elvittük-e az eszközöket és megbeszélhettük volna, de ti helyette fel-le járkáltok b*zdmeg, ez nem tiszta” — akadt ki a sárga versenyző csapattársaival együtt.