Szórakoztató műsor

A nagy bejelentés! Jön a Kísértés a TV2-re

2023.12.12. I 10:10
A szexi valóságshow az évek során több mint húsz országban került a képernyőre, és nem meglepő, több lány azért vállalta a szereplést, hogy a pénz mellé ismertségre is szert tegyen. 
A Temptation Island 2001-ben indult az Egyesült Államokban, a premierre 16 millió tévéző volt kíváncsi. A reality első évadát a belize-i Ambergris Caye szigetén forgatták, amúgy jellemzően gyönyörű, egzotikus helyszíneket, trópusi Paradicsomokat keresnek, két éve például Mauin játszódtak az események.

A TV2 október 26-án jelentette be, hogy leforgatja a hazai verziót: "20 év után visszatér Magyarországra a világhírű Temptation Island, azaz a Kísértés. Bizonyára mindenki emlékszik a gyönyörű tájon játszódó társkereső reality-re, amit a TV2 Thaiföldön forgat majd és a modern nézői igényeket kiszolgálva napi műsort készít a valóságshow-ból" - áll a közleményben.

Az alaphelyzet szerint négy férfi szereplő lakik együtt 10-12 szépséggel, fiatal csinos nővel, persze remek körülmények közt, medencés házban. A férfiak megpróbálnak hűek maradni a párjukhoz, a szingli nők feladata pedig elcsábítani őket, próbára tenni a hűségüket, szerelmüket.

Ezzel szinkronban a férfiak barátnői, menyasszonyai egy hasonló luxusingatlanban élnek a szomszédban vagy a közelben, persze kigyúrt testű, jóképű, jó dumájú srácokkal, akiknek az a feladata, hogy elcsábítsanak egy-egy női versenyzőt.