Magazin

A nagy átverés! Feljelentést tett a Magyarországon élő olasz énekes

2023.12.12. I 17:40
A rendőrséghez fordult Erox Martini, miután csalás áldozata lett.

A jó húsz éve Magyarországon élő, a Tina Turner-emlékesten nemrég Tóth Andival duettező Erox Martininak elege lett abból, hogy egy Éva nevű nő legalább fél éve dubaji fellépésekkel hitegeti. Az énekes szerint a nő hamis szerződéseket is köthetett a nevében, miközben ő rengeteg bevételtől elesett – ezért csalás, okirathamisítás, rágalmazás és becsületsértés miatt tett feljelentést.

"Azt állította, hogy Dubajban van egy lakása, és nagyon jó kapcsolatot ápol a dubaji sejkkel és miniszterelnökkel, Mohammed bin Rashid Al-Maktoummal. Nem volt okom feltételezni, hogy hazudik, nagyon meggyőző volt, és hát persze, hogy szívesen mentem volna fellépni és klipeket forgatni a Közel-Keletre. 

A kapcsolatunk kizárólag üzleti volt, Éva mint a kiadóm vett volna részt ebben a közös projektben, ezért fogadtam el tőle, hogy a költségeket ő állja.Én magam pedig nagyon izgatott voltam, mert egy igazán nagy dobásra készültem, az olasz és arab zenei világot ötvöztem egy új dalban"mesélte a Ripostnak Erox Martini, az utazás azonban sosem jött össze.

"Határozottan állította, hogy mondjak le mindent, a szilveszteri koncertemet is, mert Dubajba szervez nekem fellépéseket. Mivel ez nyár elején volt, a legsűrűbb időszak bevételeitől estem el, és ugyanígy járt a stáb is, akikkel a klipet forgattuk volna. Ők is többször is az utolsó pillanatban tudták meg, hogy nem utazunk, így munka és persze pénz nélkül maradtak ők is" – magyarázta az énekes, aki a nőn keresztül állítólag egy parfümmárka reklámarca is lett, de abból sem látott egy fillért sem.