Szórakoztató műsor

20 éve házas! Pápai Joci nős férfiként sem álszenteskedik

2023.12.12. I 12:20
Azt is bevallotta, nem zavarja, ha a feleségét nézegetik, ilyenkor sosem féltékeny, inkább büszke.

Kétségtelenül a Sztárban sztár leszek! legkedveltebb zsűritagja Pápai Joci. Kedves, megértő és vicces - egyszerűen nem lehet nem szeretni. Lassan húsz éve, hogy házas ember, ma is imádja a feleségét, Anitát, de ettől még igazi férfi: nem tagadja, hogy a nők mindörökké a gyengéi maradnak. 

Persze ezt a kijelentését nem a csalfaságra kell érteni, hanem arra, hogy a mai napig fontos számára, és tesz is azért, hogy tetszen a nőknek. „A nők az én lényem részei. Tudom, hogy az mozgat mindent, hogy jól nézzél ki, és én akarok tetszeni a nőknek. Én szeretem azt, amikor látom, hogy egy nőnek tetszem, hogy „úgy” néz rám, vagy visszanéz rám, vagy bármi” – vallotta be pár éve a Liluland-ben.

Joci dalaiban is sokszor szerepel a gyengébbik nem, az, hogy a nők szerves részei élete fogaskerekének, és ez valószínűleg így is marad. „De nem kell álszentnek lennie semelyik nemnek sem, hiszen nyilván a nőket is ugyanez mozgatja” – tette hozzá. 

Azt is bevallotta a story.hu portálnak, hogy nem zavarja az sem, ha a feleségét nézegetik, ilyenkor sosem féltékeny, inkább büszke. „Engem izgat. Nincs rossz érzésem tőle. Sőt, jó érzés, hogy visszanéznek a feleségemre, és azt mondják rá, hogy jó csaj. Konkrétan tetszik, amikor odavannak érte” – árulta el Joci.

Kendőzetlenül mesélt a Life TV-n a ma esti Összezárvában élete meghatározó pillanatairól. Kis híján feladta a zenélést, majd egy csapásra befutott az Origóval. Kis híján elvetették feleségével az első babájukat, de az utolsó pillanatban úgy döntöttek, az anyagi nehézségek ellenére is vállalják a kicsit. Joci a mai napig ezt tartja a legjobb döntésének. 

Az út göröngyös volt Joci számára, kemény helyzetekben kellett helytállnia, de mára szerencsére ott van, ahová mindig is vágyott, és azt mondja, nagyon hálás mindenért, semmi mást sem kér ezután a jóistentől, csak egészséget.