Szórakoztató műsor

Vége a ringháborúnak! Brasch Bence még a szorítóból is kiütötte Árpa Attilát

2023.12.11. I 09:05
A hölgyeknél egyhangú pontozással verte Berki Mazsi a kórházat is megjárt Dobos Evelint, a férfiak középsúlyú fináléjában Molnár Áron egy perc alatt elintézte Rácz Jenőt.

A Sztárbox vasárnap esti szuperdöntőjében elsőként az influenszer Berki Mazsi és a színésznő Dobos Evelin szállt ringbe. Végigbokszolták a négy menetet, melynek során hol az üzletasszony, hol pedig a színésznő “sorozta” a másikat. Nehéz dolga volt a pontozóbíróknak – igaz, egyszer számolni a színésznőre –, akiknek a döntése alapján végül Berki Mazsi került ki győztesen, egyhangú pontozással. Övé lett a díszes bajnoki öv.

A Sztárbox szuperdöntőjének második meccse a férfi nehézsúly volt: Árpa Attila és Brasch Bence csapott össze. A mérkőzés azonban hamar véget ért: a 20 évvel fiatalabb színész – aki már évek óta bokszol – már a második negyedben kiütötte az 52 éves színész-producert.

Óvatosan kezdődött a mérkőzésük, először inkább csak felmérték egymást az ellenfelek, majd Árpa támadásba lendült, és bár bevitt egy-két ütést, kapott is vissza bőven. A második menetben Brasch egyik ütésétől Árpa beesett a sarokba, és rá kellett számolni. Ekkor még folytatta a meccset, ám egy újabb nagyobb pofon után a kötelek közé esett, és a bíró ekkor már nem engedte tovább folytatni a mérkőzést.

A Sztárbox szuperdöntőjének harmadik mérkőzésén Molnár Áron és Rácz Jenő szálltak a ringbe. A felek a ringbe lépve azonnal egymásnak estek, Molnár Áron kapásból hatalmas ütés mért Rácz Jenőre. Sőt, néhány pillanattal egy olyan bal egyenest kapott, hogy földre került. Ebből szinte fel sem állt, jött a következő brutális ütés, ezután Rácz Jenő edzője be is dobta a törölközőt.