Magazin

Újra együtt! Közösen bulizott Hunyadi Donatella és Bődi Dénes

2023.12.11. I 18:45
Kiszel Tünde lánya és a versenytáncos még mindig közel állnak egymáshoz a Dancing with the Stars után.

Hunyadi Donatella és Bődi Dénes mindenkit megleptek a Dancing with the Starsban, amikor is az egyik utolsó produkciójuk végén elcsattant köztük egy csók. Elsőre sokan azt hihették, hogy csak imitálták és megjátszották, azonban a rúzsfolt Dini száján mindent elárult. Ráadásul a kiesésük után be is vallották, hogy nem színpadi csókról volt szó.

Sokan találgatni kezdtek, hogy kibontakozóban van-e egy esetleges szerelem köztük, de egyelőre igencsak titokzatosak ezzel kapcsolatban. Kiszel Tünde is sejtelmesen nyilatkozott ezzel kapcsolatosan, miszerint fantasztikus bástyaként állt a lánya mellett a táncos és ezentúl gyakran lesz vendég náluk.

Úgy tűnik, Stana Alexandrával és Marics Petivel ellentétben Doni és Dini rendszeresen tartják a kapcsolatot egymással a táncműsor után is. Mindezt bizonyítja az is, hogy közösen érkeztek egy rendezvényre, melyen ráadásul Kiszel Tünde, Hegyes Berci és párja, Vágner Fanni is részt vettek. Donatella a 24 óráig elérhető Instagram-sztorijában egy csoportképet is megosztott, valamint egy posztot egyaránt.

"Doni and Dini in da house" – írta a Donatella a közös fotójukhoz.