Zene

Sztárban sztár lett! Karapancsev Kristóf emelhette a magasba a trófeát

2023.12.11. I 10:10
Hatalmas nyeremény, összesen 20 millió forint ütötte a markát.

Vasárnap este elérkezett a a döntő a Sztárban sztár leszek című műsorban, melyben már csak a Top 4 versenyző, Nagy Alexa, Karapancsev Kristóf, Széchenyi Lili és Szologjan Edgar küzdött meg a legsokoldalúbb előadó címért és a főnyereményért. Sztárduettekkel és egyéni produkciókkal is színpadra kellett állniuk, az első körös szavazás végén pedig rögtön el is búcsúzott az egyikük. 

A nézők döntése alapján a negyedik Szologjan Edgar lett. Ezután újra indult a szavazás és fény derült a bronzérmesre is, aki nem más lett, mint Nagy Alexa.

Az utolsó pillanatok voltak a legizzasztóbbak a finalisták számára, hiszen Till Attila az utolsó pillanatig húzta a győztes nevének kihirdetését. A mesterek is már szinte a körmüket rágták izgalmukban, majd elérkezett az óriási bejelentés. Karapancsev Kristóf emelhette a magasba a trófeát, azaz ő lett az idei évad győztese és a 20 millió forintos fődíj valamint egy autó tulajdonosa. A fiatalember elárulta, karrierje felépítésére költi a nyeremény egy részét, a maradékot pedig félreteszi.

"Igyekeztem végig úgy teljesíteni, hogy ez megtörténhessen, de az, hogy ez megtörtént, azt nem nagyon tudom még felfogni... A pénzzel mindenképpen egy igényes karrier felépítése lesz a célom elsősorban és java részével. A maradékot pedig szeretném félretenni" – mondta az énekes.