Magazin

Szépség és a szenvedés! Hetek óta nem tud aludni a magyar szépségkirálynő

2023.12.11. I 14:25
Az idei Miss Universe Hungary, Blága Tünde egy friss interjúban összegezte tapasztalatait a Miss Universe világversenyről. 
A Miss Universe idei magyar győztese, Blága Tünde a magyar szervezőket dicsérte, a Salvadorban megrendezett világversenyt azonban több szempontból csalódásként élte meg: "Örülök, hogy végre vége"mondta a Borsnak.

"Az volt a fejemben, hogy te jó ég, végre nyugodtan aludhatok. Na de ahogy elaludtam, rögtön fel is riadtam, mert álmomban kiabáltak velem, hogy viseljem a szalagot. Ez így viccesen hangzik, viszont azóta se tudok rendesen pihenni" – panaszkodott a hazaútról, miután a felkészülésről még így beszélt.

Ez volt az álmom, de a többi versenyhez viszonyítva nem éreztem itt olyan jól magam.Állandóan próbálnunk kellett, sajnos alig aludhattunk. Sokszor próba közben próbáltam lepihenni, de nem ment, mert olyan hideg volt a termekben. Ráadásul voltak olyan országok, akik képviselőit láthatóan előnyben részesítették" – magyarázta Blága Tünde. A versenyt egyébként nicaraguai lány nyerte.