Magazin

Családi viszály! Tovább folytatódik a harc a Király miatt a Zámbó-családban

2023.12.11. I 15:30
Most Jimmy bátyja, Tihamér és az énekes legkisebb fia kapott össze egymással.

Régóta áll a bál a Zámbó családban Jimmy életéről készült sorozat, A Király miatt. a legidősebb Zámbó testvér, Tihamér úgy gondolja, mindössze egy igaz mondata van a sorozatnak.

„Az, hogy már az elején feltüntették, hogy hazugságokon alapul. Felháborítónak tartom, ahogy megalázzák a családot, legfőképpen szegény édesanyámat, akit teljesen hamisan ábrázoltak. Ő mindig is egy gyönyörű úrinő volt, ezzel szemben egy csirkelábat szopogató, piás, dohányos proli boszorkának állították be – dühöngött Zámbó Tihamér, aki csak egy részt nézett meg, de az is bőven elég volt neki.

"Csak azt sajnálom, hogy Edit belement ebbe a hülyeségbe, és hozzájárult a forgatáshoz. Nem tudom, mi célja volt ezzel, de csak gratulálni tudok neki is. Ő a legnagyobb ludas ebben az egészben, hogy még a lakását is odaadta, hogy ott forgassanak. Ez a sorozat az Edit szégyene!" - állt bele kíméletlenül az özvegybe. Edit asszony nem kívánt reagálni a szidalmakra, de a fia, Zámbó Adrián nem bírta szó nélkül hagyni a vádaskodást.

"Velem gyűlik meg a baja annak, aki bekóstolja az édesanyámat! Nem tudom, mi értelme van a nyilvános üzengetésnek. Igazából Tihit sem értem, hogy hogy meri az édesanyámat rágalmazni, felelősségre vonni egy fikciós sorozat miatt. Persze nem lehet mindenkinek megfelelni, és igen, számomra is vannak A Királyban furcsaságok, olyanok, amik nem, vagy nem teljesen fedik a valóságot, de attól még nem kellene lejárató kampányt indítani anyu ellen!" - kelt ki magából a story.hu-nak, majd hozzátette: ha a nagybátyja mindenáron valamilyen balhét szeretne generálni, akkor áll elébe, nem fog megfutamodni!