Magazin

Ágyban a helye! Covidos lett a Nagy Ő!

2023.12.11. I 11:15
Jákob Zoltán nem tudott elmenni a saját cégének karácsonyi bulijára.

A frissen szinglivé vált Jákob Zoltánért oda vannak a nők, legalábbis a közösségi oldalán feltöltött videón mindenki "őt akarja". Még az sem tartotta vissza a hölgyeket, hogy a milliárdos üzletember éppen koronavírussal betegedett le.

Jákob Zoltán és a Nagy Ő-ből megismert szíve választottja nemrég szakítottak. A Betti őszintén bevallotta, hogy erős kötelék alakult ki köztük az üzletemberrel, de a teljesen más életformájuk miatt nem működött kettejük kapcsolata.

Ebből adódóan jelenleg szingliként éli a mindennapjait, Jákob, akire most igencsak rájár a rúd, hiszen nemcsak egy szakításon van túl, de utána még csúnyán le is betegedett. Coviddal fertőződött meg. A körömvilág fontos szereplője Instagram-oldalán számolt be róla, hogy a betegség miatt nem tudott részt venni a karácsonyi céges bulin, de a hölgyek így is csak vele táncoltak volna.

Hülye Covid miatt nem tudtam elmenni a céges karácsonyi bulira, de csak azért is megtáncoltattam minden lányt! – írta a poszt mellé Zoli. Ugyanis a papírból készült, életnagyságú fotójával mindenki együtt ropta.