Gasztro

Szakmai kihívás! Új életet kezdett Krausz Gábor

2023.12.10. I 17:30
A Dancing with the Stars győztese nem tétlenkedett sokat a műsort követően, már külföldről jelentkezett be hivatalos közösségi oldalán. 

Miközben sokan azért drukkolnak, hogy a sztárséf és táncpárja, Mikes Anna szerelme kiteljesedjen, addig Krausz Gábor új életet kezdett Ausztriában. Korábban már említette, hogy adódott számára egy kihagyhatatlan szakmai lehetőség, de akkor nem árulta el, pontosan mikor hagyja el az országot.

Krausz Gábor elárulta, hogy visszautasíthatatlan felkérést kapott, így ő lett a Hilaris Hotels új szállodalánc vezető séfje, így az ő feladata lesz, hogy kidolgozza a szállodalánc új gasztronómiai irányvonalát.

„Már régóta, múltbéli projektekből ismerem azokat, akikkel belevágunk ebbe a kalandba. Eddig azért váratott magára az együttműködés, mert én egy saját éttermet szerettem volna, de úgy gondolom, az egyelőre korai lenne. Nem tettem le az álmomról, de előbb szeretnék tapasztalatokat gyűjteni, megismerni a különböző tájegységek speciális ételeit, sok embernek örömet szerezni a gasztronómiánkkal. 

Az a jövőkép tehát nagyon tetszik, amit ez a közös munka, új kihívás jelent. Az én feladatom az lesz, hogy összefogjam a szállodák konyháinak működését, kitaláljam a koncepciót és én legyek úgymond a gasztronómia arca" - mondta korábban a Borsnak a sztárséf.