Szórakoztató műsor

Lesz döntő! Nem marad ellenfél nélkül Berki Mazsi a ma esti Sztárboxban!

2023.12.10. I 10:15
Kórházba került egy vírusfertőzés miatt az influenszer ellenfele, Dobos Evelin, de már túl van a nehezén, vállalja az összecsapást.

Miután megverte Janicsák Vecát, újabb összecsapásra készül Berki Mazsi. Az influenszer Dobos Evelinnel száll majd ringbe a Sztárbox döntőjében. Bár nagyon élvezi a műsort és magát az edzéseket is, azért van némi rossz érzése az édesanyának. 

„Egy édesanyának a legtöbb gondolata a gyereke körül forog. Emmácska biztos kezekben volt, a távolból szurkolt nekem. Ilyenkor mindig azt mondja, anya ’bumm-bummozni’ van. Úgy érzem, egyrészről sok időt veszek el tőle, másrészről viszont ez a sok edzés a javamra válik, és ezáltal az ő javára is – mondta a story.hu-nak Mazsi, aki ezt követően arra is reagált, hogy sokan őt tartják esélyesebbnek. – Tudom, hogy sokan esélyesnek tartanak a végső győzelemre, és ez jólesik. Nekem az a célom, hogy a maximumot hozzam ki magamból a ringben. Ha ezt érzem, mindegy, hogy nyerek, vagy sem. Ilyen támogató családdal, barátokkal és társsal már győztes vagyok.”

Bár Mazsi csak kicsit több mint másfél éve lett özvegy, amikor tragikus hirtelenséggel elhunyt Berki Krisztián, régóta nem titkolja, rátalált a szerelem. Új párja, Zoltán a mérkőzésekre is elkísérte kedvesét és teljes szívvel szurkolt neki a ring mellől.

Ugyanakkor nagy kérdés, lesz-e egyáltalán döntő. Ugyanis a Sztárbox döntője előtt vírusfertőzés miatt kórházba került Dobos Evelin. Tegnap még ő maga és az orvosok sem tudták, bokszolhat-e ma este. Több hazai sztár is jobbulást kívánt neki, köztük az elődöntős ellenfele, Nyári Dia is.

Dupla bal, és egy gyomor. Gyűrd le ezt a hülye vírust! – olvasható a kommentek között. Erre reagált Mazsi is, aki fel is hívta a színésznőt. Horog is mehet, azt nem bírják a bacik! Én telefonon már elmondtam az útravalót! Gyógyulj olyan gyorsan, mint amilyen gyorsan körbeugrálod a ringet - tolmácsolta kedves szavait Evelinnek, majd Rácz Jenő is megjelent a hozzászólók között. Nem lesz semmi baj, erősebb vagy mindennél!!- biztatta a séf is Evelint.

Evelin ma reggel ismét egy Instagram-posztban jelentkezett, azonban már az edzőteremből posztolt.
"Kijelenthetem, hogy csodák igenis léteznek. Teljesen tünetmentes vagyok, kicsattanok az erőtől, 100%-ot bele tudok tenni és ma ringbe szállok a bajnoki övért!" - osztotta meg a jó hírt a színésznő.