Szórakoztató műsor

Dráma a Farm VIP-ben! Kiesett Győzike keresztlánya

2023.12.09. I 17:35
Szabó Simon volt a lelki támasza Paprika Dorinának, ő volt az, aki mindig hitt benne.

Újabb drámai pillanatokat hozott a Farm VIP legutóbbi adása. Az újabb farmgyűlésen megint a piros csapatnak kellett döntenie, hogy kit küldjenek haza. Ismét Paprika Dorina kapta a legtöbb szavazatot, ő pedig úgy döntött, hogy Sánta Lacival fog párbajozni.

A párbajnemet viszont a színész választhatta meg, ő pedig az erőnlét próba mellett döntött. A feladatuk az volt, hogy minél több ideig tartsanak egy tojást a kinyújtott kezük kézfején. Dorinának azonban egy idő után begörcsölt a keze, leesett a tojása, és így kiesett a versenyből. Távozása előtt drámai mondatokkal búcsúzott:

„Ránéztem Simonra, és azért küzdöttem még. Az egész játék során ő volt a lelki támaszom, ő volt az, aki mindig hitt bennem, köszönöm... Azt tanultam meg a legjobban, hogy kik azok, akik igazán fontos emberek. Nekem ez hatalmas tanítás volt. Itt vagyok a felnőttek világában, úgy gondolom, így is nyertesként szállok ki, mert bizonyíthattam a családomnak, a páromnak és saját magamnak is” – közölte Győzike keresztlánya.

Mielőtt távozott volna Simon oda is lépett Dorinához, és hosszan megölelte a lányt.