Párkapcsolat

Vége a szerelemnek? Különköltözött Young G Béci és felesége

2023.12.08. I 18:45
Mészáros Norina azonban a kislányukkal hazaköltözött Kanadából, míg az egykori valóságshow-szereplő egyedül maradt a tengerentúlon. 
Young G Béci már egy ideje Kanadában van a fellépései miatt. Családja utána utazott, egy béranya segítségét szerették volna igénybe venni, hogy Rebekának legyen kistestvére. Másfél hónap után viszont hazaköltöztek, nem tetszett az édesanyának a kintlét.

„Egyáltalán nem jött be, azt érzem, nem tudnék ott élni! Másfél hónap elég volt arra, hogy felmérjem a terepet. A gyerekem miatt akartam, hogy angolul tanuljon, mert ha angolul tudsz, bármire képes vagy. De inkább egy angol ovinál döntök!

Nincs az a pénz, hogy odaköltözzek! Európa szerintem sokkal jobb, szebb és fejlettebb, mint Amerika bármelyik része... Pedig voltam már Los Angelesben is, de egyszerűen nem jön be a kanadai vagy amerikai mentalitás! Hamarabb mennék olasz vagy spanyol területre, azok a mi testvéreink" – mondta Mészáros Norina. Most viszont az is kiderült, hogy Young G Béci nem tartott velük haza.

Habár egy korlátozott ideig elérhető Instagram történetben együtt osztották meg, amint Rebeka kibontja a Mikulás ajándékát, ez azonban nem azt jelenti, hogy egy helyen is lettek volna. Young G Béci egy másik Instagram története bizonyította, hogy nem itthon van: konditerem és az étterem feliratai is angolul voltak láthatóak.