Párkapcsolat

Kiderült, miért szakított a Nagy Ő és választottja

2023.12.08. I 09:05
Nem sokáig maradt együtt a Nagy Ő után a milliárdos Jákob Zoltán és a választottja, Betti.

Hamar szakított az idei Nagy Ő, Jákob Zoltán és a műsor nyertese, a műkörmösként dolgozó Betti, bár ezt egy ideig egyikük sem erősítette meg hivatalosan. Most mindketten elmondták a maguk verzióját arról, hogy miért mentek szét.

Valós érzelmek alakultak ki kettőnk között, és tiszta szívemből szerettem volna, hogy ez a kapcsolat működőképes legyen. De annyira más élet- és anyagi körülményeink vannak, hogy egy idő után kiütköztek a különbségek...Míg én 10-12 órát dolgozom, és utána a kislányommal vagyok, addig Zoli egészen máshogy él. Ő ott tart, hogy gondol egyet, és spontán elutazik... csak én nem tudok mindent félretenni és vele tartani. Viszont sem az ő, sem az én életemet nem akartuk a felborítani" – magyarázta a Story magazinnak Betti, aki szerint a nyilvánosság sem tett jót a kapcsolatuknak.

"Hihetetlen figyelem övezett minket, és rengeteg támadást kaptunk. Azt gondolom, ez is hozzásegített minket a döntéshez...Ez most nem a mi időnk volt Zolival. Csendben, szépen váltunk el. Ha idővel lecsendesedik minden körülöttünk, meglehet, egyszer még egymásra találunk" – vélte.

Jákob Zoltán szintén a Storynak nyilatkozott: "Próbáltuk megoldani a gondokat, ezek között felütötte a fejét féltékenység és vitahangerő-probléma is a részemről, de azt gondolom, mindkettőnk felelőssége, hogy nem jött össze ez a kapcsolat. Nagyon jól éreztük magunkat együtt, de végül úgy döntöttünk, nem raboljuk egymás idejét" – mondta.