Magazin

Képtolvajok! Ryan Reynolds bízik a rajongókban, hogy nem lövik le a poént

2023.12.08. I 14:25
A Deadpool 3. még készülőben van, de fotók már most kiszivárogtak.

Nincs könnyű helyzetben a Ryan Reynolds és Hugh Jackman főszereplésével készülő Deadpool 3; a SAG-AFTRA sztrájk miatt így is több hónapos csúszásban vannak a forgatással, de a legutolsó közlemények szerint ebben a tempóban is tudják tartani a 2024. július 26-i premierdátumot.

De ha ez nem lenne elég, Ryan Reynolds, az anti-szuperhősfilmek főszereplője arról tájékoztatta rajongóit a közösségi oldalán, hogy forgatási fotókat szivárogtattak ki egyesek az alkotók engedélye nélkül. A hírek szerint a tolvajok olyan fotókat hoztak nyilvánosságra, melyek komoly spoilereket tartalmaznak – tudta meg a colore.hu.

„Reméljük, hogy egyes webhelyek és közösségi csatornák visszatartják a képek megjelenítését, mielőtt elkészülnének. A film a közönség örömére készült – és a legnagyobb reményünk az, hogy ebből a varázslatból a lehető legtöbbet megőrizzük a kész film és a nagy vászon számára. Az emberek részben azért posztolnak spoilereket, mert izgatottak. Tudom, hogy ezek nem a való világ problémái, és határozottan a jó problémák közé tartozik. Imádom ezt a filmet csinálni” – nyilatkozta a Ryan Reynolds.

Néhány kép még akkor készült, amikor a Fox birtokában volt a Deadpool és az X-Men is és a Fox logó is jól látható, azóta már a Disney égisze alatt készül a film. A pletykák szerint a képeken több, más filmekből ismert szuperhős látható, akiknek a kilétét egyelőre még titokban szeretnék tartani a film producerei.